Schiphuis/boothuis Friesland (Grou)

Op zoek naar een boothuis waar jouw boot, schip of sloep veilig ligt? Ontdek dan het schiphuis van Watersport Roodhof inclusief water, stroom en elektrische toegangsdeuren.

Direct een plek in ons schiphuis reserveren

Alles voor jouw boot onder één dak
Wij zijn gespecialiseerd in het stallen van boten en sloepen. Door het stallen van jouw boot voorkom je schade door weersinvloeden, extra onderhoud en diefstal.
Zorgeloos het water weer op
Met de juiste kennis, gedegen vakmanschap en de beste kwaliteit materialen hebben wij alles in huis om jouw boot in optimale staat te brengen én te houden.
Centraal gelegen locatie
Geniet, dankzij onze perfecte ligging, van de mooiste Friese wateren. Rondom watersportdorp Grou ligt een prachtig vaargebied en nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Voordelen van het boothuis

Een plek voor jouw boot of schip in het schiphuis van Watersport Roodhof? Dat heeft een aantal voordelen:

  • In ons schiphuis ligt jouw boot veilig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om diefstal.
  • Je kunt jouw boot makkelijk het schiphuis invaren door de ruime waterhallen.
  • Ons overdekte boothuis is geïsoleerd, vorst- en condensvrij: perfect voor het behoud van je boot, schip of sloep.
  • Ons boothuis is voorzien van een stroom- en wateraansluiting.
  • Het schiphuis heeft elektrische toegangsdeuren met afstandsbediening. Hierdoor kun je makkelijk in- en uitvaren.
  • In een overdekt boothuis wordt jouw boot niet blootgesteld aan roest, verkleuring of andere schade door weersomstandigheden. Dit zorgt voor een langere levensduur.
  • De conditie van de boot blijft behouden in een boothuis, waardoor er minder onderhoud nodig is aan het exterieur van de boot.
  • Heeft jouw boot wel onderhoud nodig? Dan kun je dit makkelijk in het schiphuis uitvoeren.
  • Watersport Roodhof heeft een perfecte ligging en is goed bereikbaar. Geniet van de mooiste Friese wateren en nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Toegankelijkheid van het schiphuis

Bij Watersport Roodhof staan gemak en veiligheid hoog in het vaandel. Hierdoor hebben we ervoor gezorgd dat jij met je boot gemakkelijk ons schiphuis kan binnenvaren. Door de ruime waterhallen hoef jij je geen zorgen te maken over lastige manoeuvres of schade. Onze ruime waterhallen zorgen er ook voor dat het zicht beter is, waardoor je minder last hebt van obstakels of andere boten. Draaien, keren en aanmeren was nog nooit zo makkelijk!

Wist je dat ons boothuis extra functionaliteit, gemak en veiligheid bieden door de elektrische deuren met afstandsbediening? Met een afstandsbediening kun je de deuren van het schiphuis openen en sluiten zonder uit de boot te hoeven stappen. Daarnaast zijn elektrische deuren erg veilig: niemand anders kan in jouw boothuis komen. Dit minimaliseert de kans op diefstal of schade.

Ligging van het boothuis

Hoe fijn zou het zijn als je direct vanuit het botenhuis kunt gaan varen in een prachtig natuurgebied? Dat kan bij Watersport Roodhof! Onze boothuizen en andere ligplaatsen hebben een perfecte ligging en zijn zeer goed bereikbaar. Zodra je weer het water op wilt, kun je genieten van de mooiste Friese wateren en het nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Boothuis reserveren?

Geniet van alle mogelijkheden die onze boothuizen te bieden hebben. Het is veilig, alleen voor jou toegankelijk en zorgt voor een langere levensduur van jouw boot.

Reserveer het schiphuis voor het gehele jaar.

Let op: Het boothuis is voor boten tot maximaal 12 meter.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een boothuis huren?

Een boothuis kun je huren bij Watersport Roodhof. Wij zijn gevestigd in Grou, Friesland. Onze boothuizen hebben een perfecte ligging en zijn zeer goed bereikbaar. Zodra je weer het water op wilt, kun je genieten van de mooiste Friese wateren en het nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Waar kan ik een schiphuis huren?

Een schiphuis kun je huren bij Watersport Roodhof. Wij zijn gevestigd in Grou, Friesland. Onze schiphuizen hebben een perfecte ligging en zijn zeer goed bereikbaar. Zodra je weer het water op wilt, kun je genieten van de mooiste Friese wateren en het nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Wat is een boothuis?

Een boothuis is een structurele accommodatie die boten beschermt tegen weersinvloeden en die vaak aan of nabij water wordt gebouwd, zoals rivieren, meren of kustgebieden. Bij Watersport Roodhof kun je boothuizen huren voor de winter of voor het hele jaar. Neem contact op.

Wat is een schiphuis?

Een schiphuis is een structurele accommodatie die schepen beschermt tegen weersinvloeden en die vaak aan of nabij water wordt gebouwd, zoals rivieren, meren of kustgebieden. Bij Watersport Roodhof kun je een plek in het schiphuis huren voor het hele jaar. Neem contact op.

Waar kan ik een schiphuis huren in Friesland?

Een schiphuis in Friesland kun je huren bij Watersport Roodhof. Wij zijn gevestigd in Grou. Onze schiphuizen hebben een perfecte ligging en zijn zeer goed bereikbaar. Geniet van de mooiste Friese wateren en het nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Waar kan ik een boothuis huren in Friesland?

Een boothuis in Friesland kun je huren bij Watersport Roodhof. Wij zijn gevestigd in Grou. Onze boothuizen hebben een perfecte ligging en zijn zeer goed bereikbaar. Geniet van de mooiste Friese wateren en het nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Waar kan ik een boothuis huren in Grou?

Een boothuis in Grou kun je huren bij Watersport Roodhof. Wij zijn gevestigd in Grou, Friesland. Onze boothuizen hebben een perfecte ligging en zijn zeer goed bereikbaar. Geniet van de mooiste Friese wateren en het nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Waar kan ik een schiphuis huren in Grou?

Een schiphuis in Grou kun je huren bij Watersport Roodhof. Wij zijn gevestigd in Grou, Friesland. Onze schiphuizen hebben een perfecte ligging en zijn zeer goed bereikbaar. Geniet van de mooiste Friese wateren en het nationaal park ‘De Alde Feanen’.