Over ons

We zijn specialist op het gebied van stalling, reparaties en onderhoud van jouw boot of sloep.

Watersport Roodhof is hét adres waar je terecht kan voor de winter- en zomerstalling van jouw sloep of boot. Ook voor onderhoud, reinigen en reparaties ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring weten we als geen ander wat ervoor nodig is om jouw boot in een topconditie te houden. Ons watersportbedrijf is gevestigd in Grou, gelegen aan het Pikmeer. Dit ligt centraal in een prachtig vaargebied.

Alles voor jouw boot onder één dak
Wij zijn gespecialiseerd in het stallen van boten en sloepen. Zowel in de winter als in de zomer is je boot of sloep beschermd tegen alle weersomstandigheden en heeft hierdoor minder onderhoud nodig. Ook voorkom je diefstal.
Zorgeloos het water weer op
Met de juiste kennis, gedegen vakmanschap en de beste kwaliteit materialen hebben wij alles in huis om jouw boot in optimale staat te brengen én te houden.
Centraal gelegen locatie
Dankzij onze perfecte ligging in Friesland kun je gemakkelijk na het te water laten van je boot genieten van de mooiste Friese wateren. Rondom watersportdorp Grou ligt een prachtig vaargebied met nationaal park ‘De Alde Feanen’ om de hoek.

Schiphuis

Jouw boot of schip overdekt stallen op een privé plek? Ontdek de luxe schiphuizen van Watersport Roodhof. Inclusief water, stroom en elektrische toegangsdeuren. Reserveer nu bij Watersport Roodhof.

Meer informatie

Ligplaats boot

Een ligplaats op ons buitenterrein zorgt ervoor dat jouw boot een vaste plek heeft. Onze ligplaatsen zijn veilig en hebben een unieke ligging in Friesland. Reserveer nu bij Watersport Roodhof.

Meer informatie

Bootstalling

Stal jouw boot of schip in de overdekte bootstalling van Watersport Roodhof. Onze bootstallingen zijn veilig en hebben een unieke ligging in Friesland. Reserveer nu bij Watersport Roodhof.

Meer informatie