Ligplaats boot Friesland

Zoek jij een ligplaats voor jouw boot voor het komende vaarseizoen? Watersport Roodhof in Friesland is dé plek voor jouw boot, schip of sloep. Een ligplaats zorgt ervoor dat jouw boot een vaste plek heeft. Ook voorkomt een goede ligplaats schade en diefstal van jouw eigendommen. Ontdek de mogelijkheden van onze unieke ligplaatsen in het Friese Grou.

Direct een ligplaats reserveren

Alles voor jouw boot onder één dak
Wij zijn gespecialiseerd in het stallen van boten en sloepen. Door het stallen van jouw boot voorkom je schade door weersinvloeden, extra onderhoud en diefstal.
Zorgeloos het water weer op
Met de juiste kennis, gedegen vakmanschap en de beste kwaliteit materialen hebben wij alles in huis om jouw boot in optimale staat te brengen én te houden.
Centraal gelegen locatie
Geniet, dankzij onze perfecte ligging, van de mooiste Friese wateren. Rondom watersportdorp Grou ligt een prachtig vaargebied en nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Waarom een ligplaats bij Watersport Roodhof?

Wil jij graag een ligplaats reserveren voor jouw boot? Dat kan bij Watersport Roodhof. De ligplaatsen op ons buitenterrein hebben een aantal voordelen:

  • Onze ligplaatsen bieden jouw boot bescherming tegen corrosie en andere invloeden van het koude water.
  • Op onze ligplaatsen staat jouw boot veilig en bewaakt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om diefstal.
  • Als je geen ruimte hebt om je boot of sloep thuis op te slaan, kan een ligplaats bij ons in Friesland een ideale oplossing zijn. Zo heb je altijd een plek voor jouw boot.
  • Als je een ligplaats hebt voor je boot, kun je makkelijk onderhoud plegen.
  • Watersport Roodhof heeft een perfecte ligging en is goed bereikbaar.

De beste ligplaats voor jouw boot

Wil jij de beste ligplaats hebben voor jouw boot, schip of sloep? Dan kun je terecht bij Watersport Roodhof in het Friese Grou. Jouw boot heeft bij ons de perfecte ligging. Waarom? Grou ligt centraal in Friesland en is zeer goed bereikbaar. Ook kun je prachtig varen op de mooiste Friese wateren. En wist je dat nationaal park De Alde Feanen hier praktisch om de hoek ligt? Mooier kun je het bijna niet hebben!

De ligplaatsen zijn voorzien van stroom (maximaal 100 kWh), water en beveiliging. Let op: De ligplaatsen zijn alleen geschikt voor boten tot maximaal 14 meter lang en 4,75 meter breed.

Ligplaats of bootstalling?

Als je bij Watersport Roodhof een plek voor jouw boot, sloep of schip wilt reserveren, kun je kiezen uit verschillende opties: winterstalling, een ligplaats buiten of een plek in ons schiphuis. Maar wanneer reserveer je welke optie? Als eerste is het goed om te weten dat de ligplaatsen bij ons buiten zijn. De bootstallingen en het schiphuis zijn bij ons overdekt.

Onze winterstalling kun je alleen reserveren van 1 oktober tot 1 april en is bedoeld om jouw boot, sloep of schip overdekt te stallen. Let op: De bootstallingen zijn geschikt voor boten tot maximaal 10 meter lang, 2,60 meter breed en 2 meter hoog.

Ligplaats reserveren?

Reserveer een buiten ligplaats voor jouw boot nu bij Watersport Roodhof! Onze ligplaatsen zijn veilig en hebben een unieke ligging in Friesland (Grou).

Reserveer nu jouw ligplaats

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een ligplaats van een boot in Friesland?

De kosten voor een ligplaats van een boot in Friesland hangen af van de lengte van je boot of sloep. De tarieven zijn inclusief de kosten van een kraan, afspuitwerkzaamheden, opbokken, de huur van een bok en milieutoeslag. Neem contact op met Watersport Roodhof.

Waar is een ligplaats voor een boot in Friesland?

Een ligplaats voor een boot in Friesland kun je vinden bij Watersport Roodhof in Grou. Jouw boot heeft bij ons de perfecte ligging. Grou ligt centraal en is zeer goed bereikbaar. Ook kun je prachtig varen op de mooiste Friese wateren en in nationaal park De Alde Feanen.

Wat zijn de ligplaats boot kosten?

De ligplaats boot kosten hangen af van de lengte van je boot of sloep. De tarieven zijn inclusief de kosten van een kraan, afspuitwerkzaamheden, opbokken, de huur van een bok en milieutoeslag. Neem contact op met Watersport Roodhof.

Wat kost een ligplaats voor een boot?

Wat een ligplaats voor een boot kost, hangt af van de lengte van je boot of sloep. De tarieven zijn inclusief de kosten van een kraan, afspuitwerkzaamheden, opbokken, de huur van een bok en milieutoeslag. Neem contact op met Watersport Roodhof.