Zomerstalling boot

De meest vertrouwde manier voor het stallen van je boot of sloep gedurende de zomermaanden is in een zomerstalling. Je boot is dan beschermd tegen het weer en heeft minder onderhoud nodig. Stalling in de zomer biedt ook bescherming tegen diefstal. In onze zomerstalling in Grou kun je jouw boot buiten of binnen stallen.

Tarieven zomerstalling

Waarom zomerstalling voor je boot?

Gebruik je jouw boot maar een paar keer gedurende de zomer? Dan is het verstandig om je boot te stallen gedurende de periodes dat je hem niet gebruikt. Een zomerstalling is hier ideaal voor. Bij Watersport Roodhof kun je gebruikmaken van de zomerstallingen. Dit biedt een aantal voordelen:

  • We hebben ligplaatsen buiten en binnen. Je kan dus kiezen waar je jouw boot het liefst wilt stallen.
  • In onze zomerstalling staat jouw boot altijd veilig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om diefstal. 
  • Wil je dat een zomerstalling beschermt tegen invloeden als corrosie, regen en zonlicht? Kies dan voor onze overdekte zomerstalling. Dit zorgt ervoor dat de boot niet wordt blootgesteld aan roest, verkleuring of andere schade door weersomstandigheden. 
  • Door de bescherming tegen weersinvloeden, krijgt je boot ook een langere levensduur. Ook is er minder onderhoud nodig.
  • Een zomerstalling is zeer geschikt als je thuis zelf geen opslag hebt. 
  • Als je een zomerstalling hebt voor je boot, kun je makkelijk onderhoud plegen.
  • Watersport Roodhof heeft een perfecte ligging en is goed bereikbaar. Zodra je weer het water op wilt, kun je genieten van de mooiste Friese wateren en nationaal park ‘De Alde Feanen’.

Zomerstalling buiten

Het fijne van onze zomerstalling buiten, is dat je direct weer het water op kan als je gaat varen. Geniet van al het moois dat onze ligplaats in Grou te bieden heeft. Zo kun je door de mooiste Friese wateren varen en zelfs nationaal park De Alde Feanen aandoen. 

De stalling op het buitenterrein heeft een all-in tarief. Dit is inclusief de kosten van de kraan, afspuitwerkzaamheden, opbokken, de huur van de bok en milieutoeslag.

Zomerstalling binnen

Je kan je boot ook binnen stallen. Onze zomerstalling binnen is overdekt, geïsoleerd en condensvrij. Een groot voordeel als je jouw boot in topconditie wilt houden. 

De stalling in de berging heeft een all-in tarief. Dit is inclusief de kosten van de kraan, afspuitwerkzaamheden, opbokken, de huur van de bok en milieutoeslag.

Boot zomerklaar maken

Staat de zomer bijna voor de deur? Dan is het fijn om je boot klaar te maken, zodat je direct kan gaan varen als het weer het toelaat. Maar hoe maak je jouw boot zomerklaar? Je kan een aantal dingen doen. Het belangrijkste is om te controleren of je boot en motor onderhoud of reparaties nodig hebben. Denk aan het vervangen van filters en het verversen van de motorolie. Ook anodes zijn belangrijk om te checken. Ook de staat van het onderwaterschip is zeer belangrijk. Is deze schoon en roestvrij? Een nieuwe laag antifouling of een grote schoonmaak zijn onderhoudswerkzaamheden die je boot nodig kan hebben.

Heb je geen zin om het onderhoud zelf te doen? Laat het dan door ons doen! Wij kunnen verschillende werkzaamheden voor je uitvoeren. 

Alle services

Zomerstalling reserveren?

Reserveer de zomerstalling voor jouw boot nu bij Watersport Roodhof! Onze zomerstalling is veilig en handig als je zelf geen opslag hebt. Ook kun je direct het water op bij mooi weer. 

De zomerstalling is open van 1 april tot 1 oktober.
1 april tot 1 oktober

Tarieven voor zomerstalling

Onze tarieven voor zomerstalling hangen af van de lengte van uw boot of sloep. De tarieven zijn inclusief kosten kraan en afspuitwerkzaamheden, opbokken, huur bok en milieutoeslag.

Stalling in overdekte en geisoleerder berging (all-in tarief)

€ 25,00/m2
Incl. kosten kraan en afspuit werkzaamheden, opbokken, huur bok, en milieutoeslag. Minimaal factuurbedrag is EUR450,- incl btw.

Stalling op buitenterrein (all-in tarief)

€ 25,00/m2
Incl. kosten kraan en afspuit werkzaamheden, opbokken, huur bok, en milieutoeslag. Minimaal factuurbedrag is EUR450,- incl btw.

Zomerstalling faciliteiten

Ook voor onderhoud, reinigen en reparatie van jouw boot ben je bij ons aan het juiste adres

Laat je jouw boot, sloep of motor bij ons stallen in de zomerperiode? Het moment dat je jouw vaartuig of motor niet gebruikt, is tevens het ideale moment voor onderhoud, reinigen en reparatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud van de motor, het aanbrengen van antifouling of jouw boot of sloep opnieuw laten schilderen. Hieronder vind je al onze services.

Veelgestelde vragen

Wat kost een stalling voor een boot?

De zomerstalling in de overdekte en geïsoleerde berging kost € 25,00/m2. De stalling op het buitenterrein kost ook € 25,00/m2. Dit is inclusief de kosten van de kraan, afspuitwerkzaamheden, opbokken, de huur van de bok en milieutoeslag.

Wat is zomerstalling?

Zomerstalling is een veilige plek om je boot gedurende de zomermaanden te stallen. Watersport Roodhof heeft overdekte bergingen en plekken op een buitenterrein.

Hoe duur is zomerstalling?

De zomerstalling in de overdekte en geïsoleerde berging kost € 25,00/m2. De stalling op het buitenterrein kost ook € 25,00/m2. Dit is inclusief de kosten van de kraan, afspuitwerkzaamheden, opbokken, de huur van de bok en milieutoeslag.

Waar kan ik mijn boot stallen voor de zomer?

Je boot kun je stallen bij Watersport Roodhof. Wij hebben voor de zomer verschillende ligplekken, zoals een overdekte berging en een buitenterrein. De zomerstalling is beschikbaar van 1 mei t/m 1 oktober.